Belsőépítészet

Stílus, Szakértelem, Precizitás

Mi megvalósítjuk az álmait!

A belsőépítészet során használt gipszkartonozás technikák lehetőséget adnak az Ön számára, hogy a legkülönlegesebb elképzelései is megvalósuljanak.

Önre is igaz ezekből akár csak egy is?

  • Van egy elképzelése, mely nehezen megvalósítható?
  • Különleges geometriai formát szeretne kialakítani egy vagy több helyiségben?
  • Beszélt már belsőépítész „szakértőkkel”, de azt mondták, ez lehetetlen?
  • Senki nem meri elvállalni a belsőépítészeti munkát?
  • Úgy gondolja, hogy a megvalósítás hosszadalmas és időigényes?
  • Már kezd elmenni az egésztől a kedve?

Ennek nem kell így lennie!

Gipszkarton specialistaként vállaljuk a nehezen megvalósítható, tagolt, geometriailag bonyolult, szinte már lehetetlennek tűnő belsőépítészeti tervek megvalósítását.

Gipszkarton specialistaként vállaljuk a nehezen megvalósítható, tagolt, geometriailag bonyolult, szinte már lehetetlennek tűnő belsőépítészeti tervek megvalósítását.

Kik vagyunk mi?

Polyák István vagyok, gipszkarton specialista. Közel negyed évszázadnyi tapasztalat áll mögöttem, és ma már bátran ki merem jelenteni, hogy nincs olyan álom, elképzelés, amelyet ne tudnék megvalósítani!

Csapatom úgy válogattam össze, hogy kizárólag szakértő, precíz és gondos személyekből álljon. Nálunk mindenki azért dolgozik, hogy megvalósítsa az Ön álmát!

Számunkra nincs lehetetlen! Gyorsan, hatékonyan és rendkívüli odafigyeléssel dolgozunk.

Polyák István - Polyák Gipsz

Miben tudunk Önnek segíteni?

Számunka nincs lehetetlen a belsőépítészetben sem! Tegye különlegessé otthonát, irodáját, vállalkozását, és teremtse meg azt a hangulatot, amelyre igazán vágyik!

Belsőépítészet - íves felületek - Polyák Gipsz

Íves felületek

Egyedi, íves álmennyezetek, válaszfalak, lépcsőkorlátok kialakításával egyedülálló belsőépítészeti megjelenést vihet az otthonába.

Belsőépítészet - álmennyezet - Polyák Gipsz

Egyedi álmennyezet

Előnye, hogy a kiemelkedően esztétikus megjelenés mellett rendkívül magas hanggátlást is biztosít az Ön számára, így növelve a helyiség komfortérzetét.

Belsőépítészet - falfülke - Polyák Gipsz

Falfülke

Egyedi formájú, ívű bútor jellegű polcok és tárolók. Legyen szó akár egyenes, akár íves elemekről, különleges hatást adhat a helyiségnek.

Belsőépítészet - polcrendszer - Polyák Gipsz

Polcrendszer

Egyedülálló kialakítású, bútorként használható polcrendszerek beépítése.

Belsőépítészet - dobozolás - Polyák Gipsz

Dobozolás

Gépészeti és építészeti csőrendszerek, vezetékek, épületszerkezeti elemek eltakarása, spotlámpák beépítésére a belsőépítészetben az ún. dobozolás technika szolgál.

Mit mondanak mások rólunk?

"Istvánt és kis csapatát csak ajánlani tudom mindenkinek. Precíz, pontos munkát végeztek. A nappalim mennyezetére készítették el nekem, amit megálmodtam. Egy csoda lett belőle. Nagyon köszönök nekik mindent."
B.D.
"Teljes mértékben elégedett vagyok az elvégzett munkával, gyors és profi szakember István és csapata. Nem kellett hónapokat várni a szabad időpontra. Első lépésként telefonon érdeklődtem és elmondtam, hogy miről is lenne szó. Ezt követően 1-2 napon belül eljött hozzánk és megtekintette a falfelületet. Továbbra is folyamatos maradt a kommunikáció telefonon és e-mailen egyaránt. Munka tervezett napján reggel 8 és 9 között ígérte az érkezésüket. Előtte fél8-kor telefonált, hogy minden készen áll és indulnak. Problémamegoldás és rugalmasság jellemzi. Jó szívvel ajánlom mindenkinek."
V.A.

Munkáinkból

Belsőépítészet ORSZÁGOSAN

Kérdése van?

Árajánlatot szeretne?

Vegye fel velem a kapcsolatot! >>

Polyák Gipsz Kft.