Bemutatkozás

Küldetésünk: Olyan élhető terek létrehozása, melyekben garantáltan örömét leli és jól érzi magát benne.

Mi megvalósítjuk az álmait!

Üdvözlöm!

Polyák István vagyok, a Polyák Gipsz Kft. ügyvezetője. Célom, hogy megbízható csapatom segítségével, precíz, igényes kivitelezéssel, pontos munkavégzéssel valósítsam meg álmait. Gipszkarton specialistaként garantálom, hogy a lehetetlennek tűnő elképzeléseit is kialakítom.

Közel negyed évszázados tapasztalat, valamint megszámlálhatatlan megbízás és ajánlás garantálja azt, hogy valóban azt az álomképet fogja a valóságban meglátni, amely a képzeletében szerepel.

Megkülönböztetett figyelmet fordítok arra, hogy minden munkám teljes mértékben megfeleljen a szárazépítészeti és statikai előírásoknak, így a megépített gipszkarton tartós és biztonságos lesz.

Büszke vagyok rá, hogy hosszú pályafutásom alatt még egy alkalommal sem volt szükség az elkészített munka javítására.

Polyák István - Polyák Gipsz

Mit mondanak mások rólunk?

"Istvánban és csapatában pontos, precíz, megbízható szakembereket ismertünk meg. Az elképzeléseket maximálisan megvalósították, odafigyelve a berendezések épségére. Köszönjük a munkájukat, bátran ajánljuk Őket!"
B.B.
"Az elvégzett munka színvonala és minősége tökéletesen megfelel az eredeti elképzeléseinknek, sőt még túl is szárnyalta azt, mivel néhány kisebb, az eredeti megállapodásban nem szereplő praktikusságot és esztétikai értéket nővelő munkát is elvégeztek, melyek nem módosították az eredeti árajánlatot."
T.B.Z.
"Teljes mértékben elégedett vagyok az elvégzett munkával, gyors és profi szakember István és csapata. Nem kellett hónapokat várni a szabad időpontra. Első lépésként telefonon érdeklődtem és elmondtam, hogy miről is lenne szó. Ezt követően 1-2 napon belül eljött hozzánk és megtekintette a falfelületet. Továbbra is folyamatos maradt a kommunikáció telefonon és e-mailen egyaránt. Munka tervezett napján reggel 8 és 9 között ígérte az érkezésüket. Előtte fél8-kor telefonált, hogy minden készen áll és indulnak. Problémamegoldás és rugalmasság jellemzi. Jó szívvel ajánlom mindenkinek."
V.A.

Munkáinkból

Gipszkartonozás, Belsőépítészet, rejtett világítás, hangszigetelés és hőszigetelés ORSZÁGOSAN

Kérdése van?

Árajánlatot szeretne

Vegye fel velem a kapcsolatot!>>
Polyák Gipsz Kft.