Gipszkartonozás

Profi kivitelezés, szakértelem, tapasztalat

Mi megvalósítjuk az álmait!

Gipszkartonozás specialistaként megvalósítjuk a legkülönlegesebb elképzeléseit is.

A felújításról sokaknak a rengeteg munka és fáradtság, feszültség jut az eszébe. Mi levesszük a válláról a terhet!

Önre is igaz ezekből akár csak egy is?

 • Van egy álma, de nem tudja, hogyan valósítsa meg?
 • El sem tudja képzelni, hogyan lehetne kivitelezni?
 • Elege van a repedezett, régi mennyezetből, és egy hatékony megoldást választana?
 • Nem ért hozzá, minek is vágna bele?
 • Biztosan túl drága lenne az Ön számára?
 • Nincs ideje rá?

Ez egyáltalán nem biztos! 

Számos belsőépítészeti elképzelés megoldható a gipszkartonozás segítségével. Ön megálmodja, mi megtervezzük és megvalósítjuk!

Számos belsőépítészeti elképzelés megoldható a gipszkartonozás segítségével. Ön megálmodja, mi megtervezzük és megvalósítjuk!

Kik vagyunk mi?

Polyák István vagyok, gipszkarton specialista. Közel negyed évszázadnyi tapasztalat áll mögöttem, és ma már bátran ki merem jelenteni, hogy nincs olyan álom, elképzelés, amelyet ne tudnék megvalósítani!

Csapatom úgy válogattam össze, hogy kizárólag szakértő, precíz és gondos személyekből álljon. Nálunk mindenki azért dolgozik, hogy megvalósítsa az Ön álmát!

Számunkra nincs lehetetlen! Gyorsan, hatékonyan és rendkívüli odafigyeléssel dolgozunk.

Polyák István - Polyák Gipsz

Mire jó a gipszkartonozás?

A gipszkartonozás során egy olyan gipszkarton falat építünk be, mely egy könnyű szerkezet, ami gyorsan felhúzható, nem foglal el sok helyet a térből, és az ára is megfelelő. Amellett, hogy kiváló eszköz új helyiségek leválasztásához, a nem publikus vagy a látványt romboló elemek – például épületgépészeti és elektromos vezetékek – eltakarására is kitűnően alkalmas. Továbbá különleges látványelemek létrehozására is az egyik legjobb eszköz.

A gipszkartonozás egyik alapvető lépése  a megfelelő gipszkarton kiválasztása. Ma már lehet kapni több típusú gipszkartont, melyek lehetnek víz-, hang- és tűzgátló tulajdonságúak is. Sőt, már olyan gipszkartonok is léteznek, amelyek építési sebességben, hanggátlásban és keménységben jobbak, mint egy téglafal.

A gipszkartonozást megelőző helyszíni felmérés során pontos javaslatot fogok tenni az Ön számára optimális gipszkarton kiválasztására.

A gipszkartonozásban rejlő lehetőségek

A gipszkartont számos területen fel lehet használni:

 • Tér leválasztása (új szoba, gardrób vagy más helyiség kialakítása)
 • Álmennyezet építése
 • Különlegesen ívelt falak, lépcsők kialakítása
 • Falfülkék, beugrók építése
 • Vezetékek, csőrendszerek elrejtése
 • Belső hőszigetelés
 • Hanggátlás, hangszigetelés
 • Rejtett világítás kialakítása

Valójában bármit meg tudok valósítani, amit Ön megálmodott!

Mit mondanak mások rólunk?

"Istvánban és csapatában pontos, precíz, megbízható szakembereket ismertünk meg. Az elképzeléseket maximálisan megvalósították, odafigyelve a berendezések épségére. Köszönjük a munkájukat, bátran ajánljuk Őket!"
B.B.
"Teljes mértékben elégedett vagyok az elvégzett munkával, gyors és profi szakember István és csapata. Nem kellett hónapokat várni a szabad időpontra. Első lépésként telefonon érdeklődtem és elmondtam, hogy miről is lenne szó. Ezt követően 1-2 napon belül eljött hozzánk és megtekintette a falfelületet. Továbbra is folyamatos maradt a kommunikáció telefonon és e-mailen egyaránt. Munka tervezett napján reggel 8 és 9 között ígérte az érkezésüket. Előtte fél8-kor telefonált, hogy minden készen áll és indulnak. Problémamegoldás és rugalmasság jellemzi. Jó szívvel ajánlom mindenkinek."
V.A.

Munkáinkból

Gipszkartonozás ORSZÁGOSAN

Kérdése van?

Árajánlatot szeretne?

Vegye fel velem a kapcsolatot! >>

Polyák Gipsz Kft.