Rejtett világítás

Teremtsen hangulatot!

Mi megvalósítjuk az álmait!

Különleges, egyedi, exkluzív, modern vagy éppen erotikus hangulatot teremtene? Ennek egyik legfőbb eleme a rejtett világítás!

Mire jó a rejtett világítás?

A LED égők megjelenése szélesre tárta a lehetőségek tárházát, így ma már a legkülönlegesebb elképzeléseit is meg tudjuk valósítani. Gipszkarton specialistaként garantálhatom, hogy nincs az a megoldás, amit ne tudnánk kivitelezni.

A LED világítás amellett, hogy rendkívül gazdaságos, nagyon szép fényt ad. A lehetőségeknek csak a képzelet szab határt!

A rejtett világítás fajtái

Rejtett világítás - indirekt világítás - Polyák Gipsz

Indirekt világítás

Az indirekt világítás során a megvilágítani kívánt tárgyat, felületet nem közvetlenül éri a fényáram, hanem egy szórófelületen (például, mennyezet, falak) keresztül. LED szalagokkal igazán kifinomult hangulatot teremtünk az adott helyiségnek. Például a mennyezet alatt 10-15 cm-rel elhelyezett LED fénysor vagy az egyes lépcsőfokok megvilágításával valóban különlegessé teheti otthonát.

Rejtett világítás - praktikus rejtett világítás - Polyák Gipsz

Praktikus rejtett világítás

Ötvözze a praktikusságot a hangulattal és az eleganciával! Például egy konyha sötétebb, de a hétköznapokban fényigényes területén remekül meg tudja világítani.

Rejtett világítás - mennyezeti rejtett világítás - Polyák Gipsz

Mennyezeti rejtett világítás

A mennyezet egyedivé és varázslatossá tehető, ha rejtett világítást helyezünk el. Az álmennyezetet ki tudjuk alakítani éles kanyarokkal, finom ívekkel, lépcsőzetesen vagy tagolt formákkal is, illetve a mennyezethez illeszkedően vagy annál alacsonyabban, egyfajta megvilágított rést hagyva. A rejtett világítás lehet LED égős, szalagos, fényszórós változat, illetve több keveréke is.

Kik vagyunk mi?

Polyák István vagyok, gipszkarton specialista. Közel negyed évszázadnyi tapasztalat áll mögöttem, és ma már bátran ki merem jelenteni, hogy nincs olyan álom, elképzelés, amelyet ne tudnék megvalósítani!

Csapatom úgy válogattam össze, hogy kizárólag szakértő, precíz és gondos személyekből álljon. Nálunk mindenki azért dolgozik, hogy megvalósítsa az Ön álmát!

Számunkra nincs lehetetlen! Gyorsan, hatékonyan és rendkívüli odafigyeléssel dolgozunk.

Polyák István - Polyák Gipsz

Mit mondanak mások rólunk?

"Az elvégzett munka színvonala és minősége tökéletesen megfelel az eredeti elképzeléseinknek, sőt még túl is szárnyalta azt, mivel néhány kisebb, az eredeti megállapodásban nem szereplő praktikusságot és esztétikai értéket nővelő munkát is elvégeztek, melyek nem módosították az eredeti árajánlatot."
T.B.Z.
"Teljes mértékben elégedett vagyok az elvégzett munkával, gyors és profi szakember István és csapata. Nem kellett hónapokat várni a szabad időpontra. Első lépésként telefonon érdeklődtem és elmondtam, hogy miről is lenne szó. Ezt követően 1-2 napon belül eljött hozzánk és megtekintette a falfelületet. Továbbra is folyamatos maradt a kommunikáció telefonon és e-mailen egyaránt. Munka tervezett napján reggel 8 és 9 között ígérte az érkezésüket. Előtte fél8-kor telefonált, hogy minden készen áll és indulnak. Problémamegoldás és rugalmasság jellemzi. Jó szívvel ajánlom mindenkinek."
V.A.

Munkáinkból

Rejtett világítás ORSZÁGOSAN

Kérdése van?

Árajánlatot szeretne?

Vegye fel velem a kapcsolatot! >>

Polyák Gipsz Kft.